TORDAS-GYÚRÓI TÁRSULT EVANGÉLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

2017. május 11.

Szeretetszolgálat a gyúrói parókián

Április 25-én foglalta el szállásaként a gyúrói evangélikus parókiát a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, így az épület, mint szálláshely, hivatalosan is felavatásra került. 
Udvaros Dóra, gyúrói ifis gyülekezeti tagunk beszámolója következik. A fotókat az alkalom résztvevői készítették.


Harmadik hónapja dolgozom a Máltai Szeretetszolgálatnál, és hatalmas örömömre szolgált, hogy áprilisi csapatépítőnknek, gyülekezetünk közösségi háza adott otthont.  Mikor a Máltánál kezdtem dolgozni hamar otthonra leltem, ezért, mivel engem ért a megtiszteltetés, hogy megszervezzem csapatépítőnket, igyekeztem ez a szeretetet, otthonosságot visszaadni. Erre pedig tökéletes helyül szolgált, kedves kis parókiánk. 
Gyülekezetünk közösségi házának minden előnyét kihasználva töltöttük időnket, és éreztük magunkat nagyon jól. Az ilyen alkalmak elsősorban arról szólnak, hogy a sokszor álmos, gondterhelt munkatársak kiönthessék egymásnak lelküket, megoszthassák egymással örömös perceiket. Önfeledten, vidáman tölthessenek időt egymással úgy, hogy a kedves kollégák halmazából, igazibb, összetartóbb csapat válhat.  Mikor egymás szemlélőiből igazi közösséggé lehetünk! Remélem, ez az alkalom hasonló volt.


Ezúton szeretném megköszönni gyülekezetünk pár kedves tagjának, akik segítettek az előkészületekben,takarításban, bútorok pakolásában, azért, hogy a parókia otthonosabbá válhasson. Valamint gyülekezetünk nevében szeretném megköszönni a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak azokat az adományokat, melyeket a gyúrói Evangélikus Gyülekezetnek ajándékozott.   





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése