TORDAS-GYÚRÓI TÁRSULT EVANGÉLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

2013. január 29.

"... és megvan az ideje a nevetésnek, ..."

... és megvan az ideje a táncnak." Préd. 3.


Ha embereket megkérdezünk arról, mi jut eszükbe a februárról, a legtöbben minden bizonnyal a farsangot említik az első helyen, és valószínűleg említést tesznek a régi idők teleinek elmaradhatatlan "kellékéről", a disznóvágásról is. Az idén úgy gondoltuk, mindkét eseményt felelevenítjük február első napjaiban. A rendezvényekre -amellett persze, hogy a kikapcsolódást szolgálják- elsősorban közösségépítő lehetőségként tekintünk. Szeretnénk, ha gyülekezetünk minél több tagja lenne a vendégünk, beszélgethetnénk régen látott ismerősökkel, és megismerhetnénk gyülekezetünk minél több éppen most cseperedő emberpalántáját is. Szeretettel hívunk mindenkit a következő alkalmakra:




FEBRUÁR 1.-én pénteken délután 4 órától


FARSANGI MULATSÁGOT 


rendezünk a gyerekeknek a gyülekezeti teremben
Reméljük az idén is sok kis lovag, hercegnő, lovacska, túrórudi, gomba, matrózlegény és tündérkirálykisasszony látogat el hozzánk.
Arra bátorítjuk a kísérő szülőket, hogy gyermekeikkel együtt a mulatság kedvéért öltsenek jelmezt ők is, és mulassunk együtt!
Üdítőt, és rágcsálni való felajánlásokat szívesen fogadunk.




Aki pedig igazi, hamisítatlan falusi DISZNÓVÁGÁSra vágyik, az másnap, 


FEBRUÁR 2.-án szombaton reggel 8 órától 


az esemény minden kellékét megtalálja a Parókia udvarán. 
Amit hozni kell, az a töretlen jókedv és a tettrekészség, már ami a hurkatöltést, tepertő-sütögetést és disznósajt készítést illeti!
Az elkészült termékek a nap végén megvásárolhatók. A befolyt pénzből a ráfordításokat szeretnénk fedezni, ha esetleg azon felül is keletkezik haszon, azt a templom felújítására ajánljuk fel.


Eljöttem én kántálni-kántálni
Ablak alatt fát vágni
Én is fogtam fülét-farkát
Adjanak egy darab hurkát!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése