TORDAS-GYÚRÓI TÁRSULT EVANGÉLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

2012. június 26.

Egyedi és értékes vagy


Ezzel a címmel vágtunk neki annak a pár napnak, amit együtt töltöttünk Szigetmonostoron, egy gyönyörű kis településen. Ez a tábor a fiatalabb ifiseknek szerveződött, a barátnőm és én segítőként vettünk részt, Zsoltbá felügyelete mellett. Nagy elkötelezettséggel, odafigyeléssel és szeretettel járt ennek a feladatnak a betöltése, de elmondhatom, hogy nagyon könnyen vettük az „akadályokat”, hiszen az Úr mellettünk volt akkor is, és mi is nagyon élveztük ezt a tábort. 
Minden reggel kedves lelkészünk ébresztett minket egy azóta már számomra kedvessé vált slágerrel a Neoton Familiától: Szép nyári nap…
 
 
 
Sok programban volt részünk: délelőtti áhítatokat hallhattunk (amibe mi „segítők” is besegítettünk),ezen kívül volt esti áhítat is, hiszen  nem csak kenyéren él az ember, kertmozizás, beszélgetések, játékok, a leányfalui strandot is meglátogattuk szerdán és még a Duna egyik holtágában is pancsolhattunk, ami szerintem mindnyájunknak nagyon kedves emlék. Na és az a bizonyos csendespihenő: ajaj, de vártuk mi mindig azt, hiszen a fáradt vándorok, akik éjjel inkább legények voltak, ebéd utánra igen csak elfáradtak, úgy éreztem akkor: egy kicsit a mennyország részese lehetek. Nagy csatákat vívtunk csocsóban, labdarúgásban és a bizonyos zászlósjátékban, de még íjászkodtunk is.

De vannak olyan élmények és érzések is, amiket igen csak nehéz lenne számomra szavakba önteni, egy biztos: az Úr csodásan működik és nagyon szeret minket, remélem ezt azok a fiatalok is megtapasztalták, akik részesei voltak ennek a pár napnak. Nagy megerősítése volt a hitemnek és a gyerekek iránt érzett szeretetemnek ez a tábor. Fontos volt számomra, hogy ott legyek; először is, mert Isten is ezt akarta, másodszor mert én is! És az Úr látja a szívünk vágyait és mindig a legjobbat adja nekünk! Nagy élmény,csodás ajándék,végtelen szeretet és nem utolsó sorban nagyon kedves gyerekek…így indult a nyaram! Szerintem jobban nem is sikerülhetett volna el ez a hittantábor! :))
Udvaros Dóra





1 megjegyzés:

  1. Köszönöm Dóri a beszámolót. Urunk tegye továbbra gazdaggá a nyaradat!

    VálaszTörlés