TORDAS-GYÚRÓI TÁRSULT EVANGÉLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

2019. május 15.

Gyülekezeti kirándulás - Pákozdi ingókövek, 2019. április 20.

Fiskus Olga felvétele
Újabb közösség formálódik gyülekezetünkben: természetjáró-kiránduló kör.Első alkalommal, Nagyszombaton a pákozdi Ingóköveket másztuk végig.
Több, mint negyvenen gyülekeztünk a pákozdi indulópontnál, pár hónapostól nagyszülőkig mindenféle korosztály. Ragyogó napsütéses időnk volt. A kezdeti kietlenebb tájat bőségesen pótolta a "nem-is-ingó" kövek meghódítása. A legnagyobb, u.n. Pandúr-kő igazi kihívás volt mindenkinek, különösen az idősebb fiataloknak - no nem maga a szikla, hanem a mellette való völgybe-ereszkedés.


További gyülekezeti kirándulásokat kéthetente szombaton tervezünk, kisebbekkel is járható rövidebb (kb.5 km) és nagyobbacskáknak is kihívást jelentő kicsivel nagyobb (10-15 km) távokkal.

A következő alkalommal (május 18-án) a budai hegységben található Kecske-hegyre megyünk, a tervezett táv kb. 6 km, kis szintkülönbséggel. Azt követően (június 1-én) egy kb. 14 km-es Pilis-tető túra, majd a nyári szünet előtt (június 15) egy vértesi, szintén rövidebb (kb 4 km) kör a terv.

Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat, bármelyik kirándulásunkra!
Információ és jelentkezés Süller-Torma Villőnél, 0620-824-2250

A képeket Fiskus Olga és Kokaveczné Árvai Erika készítette. A kirándulás összes képe ezen a linken megtekinthető.Fiskus Olga felvétele

Fiskus Olga felvétele
Fiskus Olga felvétele


Fiskus Olga felvételeFiskus Olga felvétele

Fiskus Olga felvétele

Fiskua Olga felvétele


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése