TORDAS-GYÚRÓI TÁRSULT EVANGÉLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

2017. november 13.

Az evangélikus közösség látogatása testvértelepülésünkről, Puconciból



November 12-én vasárnap láttuk vendégül a szlovéniai puconcii evangélikus közösség mintegy 30 tagját tordasi templomunkban. Az alkalom a reformációt ünneplő helyi események sorát gazdagította, ahol Andrejek Mitja és Judit lelkészek Süller Zsolttal együtt szolgáltak a kétnyelvű istentiszteleten.
Isten igéjét Andrejek Mitja hirdette. Az orgona mellett hangszeres zenészeink is részt vettek Isten dicsőítésében. Puconci polgármestere köszöntötte a tordasi gyülekezetet.

Az ünnepi hangulat később terített asztal mellett folytatódott. Ebéd után a Feldhoffer kertészet vendégei voltunk, ahol az üvegházakban már az ünnepre készülve virágzik a sok színpompás Mikulás virág. 
Köszönetet mondunk azoknak a gyülekezeti tagoknak, presbitereknek, akik az előkészületekben, és a vendéglátásban segítettek, és a tordasi óvoda konyhai dolgozóinak, hogy vasárnap délelőttjüket ennek az eseménynek szánták, és elkészítették az ízletes ebédet. Köszönjük továbbá a Feldhoffer Kertészetnek, hogy vendégül látta a csoportot! 





















Puconci polgármestere köszöntötte a tordasi gyülekezetet.
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése