TORDAS-GYÚRÓI TÁRSULT EVANGÉLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

2014. augusztus 14.

Gyerektábor - Dániel könyve 3. nap

"De te maradj meg abban, amit tanultál, és amiről megbizonyosodtál, tudván, kiktől tanultad, mivel gyermekségedtől ismered a szent írásokat, amelyek bölccsé tehetnek téged az üdvösségre a Krisztus Jézusba vetett hit által." 2Tim 3,15

Reggel még úgy tűnt, esni fog az eső, véget vetve az immár jól ismert szabadtéri udvari játékoknak. Egy órával a tábornyitás és a reggeli zápor után azonban már elvonultak a felhők, és újra hétágra sütött a nap.


Bélsaccar lakomája kapcsán az üzenetről beszélgettünk ma a gyerekekkel. Isten mindent megüzent nekünk a Bibliában, ami szerint élnünk kellene. Soha ne felejtsük el, hogy felé kell fordulnunk imáinkban akkor is, ha hajlunk rá, hogy csak a saját erőnkben bízzunk.

Eső után


A mai nap Igéje.


Lilla új éneket tanított nekünk Dánielről.


Emese segítségével az egyik ovis csoportban "Amerikából jött" üzeneteket fejtettünk meg a csoportbeszélgetésen, bevezető játékként.
Ma is ízletes ebédet főztek nekünk.

Desszertre muffint kaptunk.Uzsonnára finom pogácsát hoztak nekünk. Az is gyorsan elfogyott. A dinnyét, ami hozzá járt, már le sem tudtam fényképezni...


A délutáni kézműves program medálkészítés volt zsugorfóliából. A technológiánk még nem tökéletes ezen a téren...Egy másik képzőművészeti alkotómunka Marcsi egész napját lefoglalta.

Valami titkos dolog készül, mi lehet az?...Minden irányból megvizsgálták...

Kicsik és nagyok kíváncsiak...

Marcsi, (aki saját elmondása szerint se rajzolni se festeni nem tud),
csak alkot kitartóan...

Félkész állapotban a mű

Forrásmegjelölés


És íme a végeredmény.
Az, hogy mindez miért készült, egyenlőre meglepetés...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése