TORDAS-GYÚRÓI TÁRSULT EVANGÉLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

2015. december 1.

Like

Némethné Tóth Szilviával idén nyáron, a Gyülekezeti- és Missziói Osztály által rendezett Források Völgye elnevezésű családos táborban találkoztunk, ő volt az egyik fő szervező.













Jelenleg mint lelkigondozó egy budapesti gyermekklinikán kísér a betegségük útján daganatos gyermekeket és családjaikat. 

Tőle érkezett az alábbi levél.


Kedves Mindenki!
Közreműködést, segítséget szeretnénk kérni Tőletek. Kísérek a gyermekonkológián/transzplantáción egy kisfiút, akinek a bátyja  - Budavári Andor - donorként kockázatos és fájdalmas beavatkozást vállalt, hogy megmentse öccse életét és hozzájáruljon gyógyulásához. Valaki a családból felhívta a Tv2 figyelmét a kis hősre, akik megkeresték a szülőket, hogy nevezzék be gyermeküket a műsorba.  A megkeresés után a szülők megkérdezték Andort, hogy akar-e indulni a Süss fel nap című televíziós műsor 1M forintos díjazású vetélkedőjén. (A szülők nem akartak volna részt venni benne.) Andor mint afféle igazi gyerek látott fantáziát a "játékban", és együtt a család eldöntötte, hogy amennyiben ő lesz a szavazásos vetélkedő győztese a díjat a Démétér Ház javára ajánlják fel, ahol a kezelés alatt a beteg gyerekek együtt lehetnek a szüleikkel. Az öccsének csontvelőt adó Andor jelenleg második helyen áll egy kutyamenhelyen segédkező kislány mögött.
Ha esetleg úgy gondolja valaki közületek, hogy a fenti információk birtokában felülírja magában a kereskedelmi csatornák által generált szavazási őrülettel szembeni egészséges ellenállását, akkor a következő linkre kattintva segíthet Andornak és rajta keresztül sok beteg gyermeknek, illetve szüleiknek.

https://www.facebook.com/tv2hun/app/179050708951055/

Valamint a hitgyakorló katolikus Budavári családdal készült riportfilm is megtekinthető, a család történetének sok egyéb megindító részletével:
https://www.youtube.com/watch?v=SUUqmW7YCpo

És akkor már a teljes kép érdekében:
http://demeterhaz.hu/

Örömmel vennénk, ha az általatok használt közösségi felületeken, levelező listákon is megosztanátok ezt a segítési lehetőséget.
Az édesanyával és Lackóval pénteken találkoztam, és az anya kérésére írok Nektek.

Andor nevében is köszönjük a segítséget, szeretettel: Szilvia


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése